Maatwerk training

May 18, 2016

maatwerkDe trainingen worden uitgevoerd in de vorm van workshops. Ze zijn vrij interactief en de inhoud is afhankelijk van de feedback van de deelnemers. Hierdoor is het geleerde in de workshops vrij effectief.

Nog effici├źnter is om een training geheel aan te passen aan de wensen van de deelnemers of intensiever te maken dan een avond of een dag in een workshop.

Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Ik behandel gevraagde onderwerpen waar behoefte aan is in uw organisatie en bij de deelnemers: Inventarisatie van te voren
  • Training-on-the-job: Ik draai mee gedurende een dag en tijdens de dag zijn er twee tot drie sessies samen om specifieke onderwerpen te behandelen
  • Training combineren met coaching: deelnemers volgen een training en krijgen online coaching voor een bepaalde periode, gericht op de individuele vragen en behoeften.
  • Training over een bepaalde periode: Een introductie training, gevolgd door trainingen met meer diepgang gedurende een periode van een aantal maanden.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het doel is om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen en het leren zo efficient en effectief mogelijk te maken.

Bel (06 21 711 867) of mail mij voor vragen.